logo present apeldoorn Present Apeldoornis al meerdere jaren de organisator van de Beursvloer. Eén maal per jaar vindt de Beursvloer plaats. Dit is altijd in het eerste kwartaal van het jaar. De eerste Beursvloer055 werd in 2005 gehouden in Orpheus, deze werd georganiseerd door MOA Apeldoorn. Deze stichting werd in 2012 samengevoegd met Present en vanaf dat moment mag Present de Beursvloer organiseren.

Present Apeldoorn is partner in het Stedelijk Knooppunt Vrijwilligers en Verenigingen. Binnen dit knooppunt heeft Present het aandachtsgebied: stimuleren van maatschappelijk betrokken ondernemen en als makelaar in vrijwilligerswerk proberen we bedrijven te betrekken bij vrijwilligerswerk. 

De Beursvloer055 is onderdeel van het werk van Present Apeldoorn en ieder jaar weer een feestje! Present kan dit niet alleen. Vrijwilligers helpen de stichting bij de organisatie van dit event. Ook financieel heeft de stichting hulp nodig. Hiervoor worden ieder jaar sponsoren gezocht. Wilt u ook meehelpen bij de organisatie of kan uw bedrijf als sponsor steun bieden? Neemt u dan contact op.