Bedrijf

Voelt jouw bedrijf of organisatie zich betrokken bij de Apeldoornse samenleving? Meld je dan aan voor de Beursvloer. Je geeft dan nog meer uitdrukking aan jebetrokkenheid. Je aanbod kan bestaan uit diensten op het gebied van:

  • PR / Media
  • Materialen / overige
  • Vrijwilligers / handen
  • Advies / financiën

Je komt in contact met maatschappelijke organisaties die veel waarde hechten aan juw steun en dit zeer goed kunnen gebruiken. Uiteraard ontvang je ook een tegenprestatie. Bijvoorbeeld een lekkere taart voor bij de koffie of een workshop voor een personeelsuitje. Deelname is gratis en je hoeft geen stand te plaatsen. Doet jouw bedrijf mee?

Wil je graag meedoen als bedrijf, maar heb je vragen over de organisatie of heb je behoefte aan advies over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Present Apeldoorn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 055 576 7997.

aanmelden

Maatschappelijke organisatie

Met jouw vereniging, stichting of burgerinitiatief kun je soms expertise of andere hulp gebruiken om meer verschil te maken. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij bestuurlijke ervaring, materialen, het missen van juiste contacten of ‘handjes’ die kunnen helpen om een grote klus te klaren, enz. Tijdens de Beursvloer zijn bedrijven aanwezig die jouw maatschappelijke organisatie verder kunnen helpen. Apeldoorn pakt aan verzorgt samen met Present de PR voor verenigingen en stichtingen.

Denk goed na wat je hulpvraag is en hoe je die vraag gaat stellen.

En je kunt wat terugdoen! Denk bijvoorbeeld aan een workshop of optreden (van een koor of muziekvereniging). Of een heerlijke appeltaart bakken, een lunch verzorgen voor medewerkers van het bedrijf. Het is belangrijk dat hierover vooraf al nagedacht wordt. Deze wederkerigheid is namelijk de basis van de Beursvloer. Kom jij ook?

Heb je nog vragen, of behoefte aan extra toelichting, dan kun je contact opnemen met Present Apeldoorn, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 055 576 7997.

aanmelden