Coronavirus

Dit zijn de nieuwe maatregelen in Nederland vanwege het coronavirus : Evenementen met meer dan honderd personen worden afgelast.

Daarom zal de Beursvloer op 25 maart 2020 ook NIET doorgaan.

 

Bedrijf

aanmelden

Voelt uw bedrijf of organisatie zich betrokken bij de Apeldoornse samenleving? Meld uw bedrijf dan aan voor de Beursvloer. U geeft dan nog meer uitdrukking aan uw betrokkenheid. Uw aanbod kan bestaan uit :

  • PR / Media
  • Materialen / overige
  • Vrijwilligers / handen
  • Advies / financiën

U komt in contact met maatschappelijke organisaties die veel waarde hechten aan uw steun en dit zeer goed kunnen gebruiken. Uiteraard ontvangt u ook een tegenprestatie. Bijvoorbeeld een lekkere taart voor bij de koffie of een workshop voor een personeelsuitje. Doet uw bedrijf mee?

Maatschappelijke organisatie

aanmelden

Een vereniging, stichting of burgerinitiatief kunnen soms expertise of andere hulp gebruiken om meer verschil te maken. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij bestuurlijke ervaring, het missen van juiste contacten of ‘handjes’ die kunnen helpen om een grote klus te klaren. Tijdens de Beursvloer zijn bedrijven aanwezig die uw maatschappelijke organisatie verder kunnen helpen. Apeldoorn pakt aan verzorgt samen met Present de PR voor verenigingen en stichtingen.

En u kunt wat terugdoen! Denk bijvoorbeeld aan een workshop of optreden (van een koor of muziekvereniging). Of een heerlijke appeltaart bakken voor medewerkers van het bedrijf. Het is belangrijk dat hierover vooraf al nagedacht wordt. Deze wederkerigheid is namelijk de basis van de Beursvloer. Komt u ook?

Ook dit jaar wordt er weer een workshop gegeven ter voorbereiding van de Beursvloer. Komt u voor het eerst dan is deze workshop een must. Bent u al eens geweest dan is de workshop nog steeds een aanrader.

Datum: woensdag 25 maart om 19 uur. Wanneer u zich aanmeld (via de blauwe knop) voor de beursvloer dan kunt u aangeven of u naar deze workshop komt.