Bedrijf

Voelt uw bedrijf of organisatie zich betrokken bij de Apeldoornse samenleving? Meld u zich dan aan voor de Beursvloer. U geeft dan nog meer uitdrukking aan uw betrokkenheid. Uw aanbod kan bestaan uit diensten op het gebied van:

  • PR / Media
  • Materialen / overige
  • Vrijwilligers / handen
  • Advies / financiën

U komt in contact met maatschappelijke organisaties die veel waarde hechten aan uw steun en dit zeer goed kunnen gebruiken. Uiteraard ontvangt u ook een tegenprestatie. Bijvoorbeeld een lekkere taart voor bij de koffie of een workshop voor een personeelsuitje. Deelname is gratis en u hoeft geen stand te plaatsen. Doet uw bedrijf mee?

Wilt u graag meedoen als bedrijf, maar heeft u vragen over de organisatie of heeft u behoefte aan advies over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Ineke Jonker, coördinator bedrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (06) 31 91 03 56.

aanmelden

Maatschappelijke organisatie

Met uw vereniging, stichting of burgerinitiatief kunt u soms expertise of andere hulp gebruiken om meer verschil te maken. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij bestuurlijke ervaring, materialen, het missen van juiste contacten of ‘handjes’ die kunnen helpen om een grote klus te klaren, enz. Tijdens de Beursvloer zijn bedrijven aanwezig die uw maatschappelijke organisatie verder kunnen helpen. Apeldoorn pakt aan verzorgt samen met Present de PR voor verenigingen en stichtingen.

Denk goed na wat uw hulpvraag is en hoe u die vraag gaat stellen.

En u kunt wat terugdoen! Denk bijvoorbeeld aan een workshop of optreden (van een koor of muziekvereniging). Of een heerlijke appeltaart bakken, een lunch verzorgen voor medewerkers van het bedrijf. Het is belangrijk dat hierover vooraf al nagedacht wordt. Deze wederkerigheid is namelijk de basis van de Beursvloer. Komt u ook?

Heeft u nog vragen, of behoefte aan extra toelichting, dan kunt u contact opnemen met Ineke Jonker, coördinator bedrijven, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (06) 31 91 03 56.

aanmelden