Voorbereiden op de beursvloer?

Kom naar de bijeenkomst voor ondernemers op 21 februari om 18 uur.16 060188 800

Wij leggen graag uit waarom de Beursvloer in Apeldoorn voor ondernemers zo belangrijk is onder het genot van een glaasje tijdens een wijnproeverij bij de Sligro. Stadhoudersmolenweg 49.

Meld je nu aan via mail  onder vermelding van 'Sligro evenement', je naam en het bedrijf dat je vertegenwoordigt.

w708.1e229 83101554b53b3a618c38502d300dd4bbIn december komt het 'Glazen Huis' naar Apeldoorn. In verband hiermee worden er veel activiteiten georganiseerd. Daarom verplaatsen we onze jaarlijkse Beursvloer Apeldoorn naar 28 maart 2018.
Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.poster 3FM

Een van de activiteiten die in Apeldoorn worden georganiseerd is het 'Beursplein'. In overleg met Present Apeldoorn, die zoals u weet jaarlijks de BEURSVLOER055 organiseert is besloten tot de naam 'Beursplein', om verwarring te voorkomen. Op 21 november is het tweede 'Beursplein' georganiseerd voor 3FM Serious Request. Omdat de BEURSVLOER055 ook altijd in het najaar plaatsvindt heeft Present Apeldoorn besloten om de BEURSVLOER055 een aantal maanden naar voren te schuiven. Op deze manier hebben ook lokale verenigingen en stichtingen de mogelijkheid samen met lokale bedrijven mooie dingen tot stand te brengen in Apeldoorn.

BEURSVLOER055 VIND PLAATS OP 28 maart 2018

Zet de datum vast in uw agenda, u hoort van ons!

Op 16 november was het dan zover. De 12de editie van de Beursvloer. Kijk hier naar een impressie.

 

16 060050 2

De Beursvloer 2016 werd om 18.30 afgesloten met een totaal van 111 matches, weer meer dan vorig jaar!

beursvloer1

winnaars superaanbiedingen:


Bamboo media: Michilsen

van Binnen naar Buiten: de Kap

Steven Jansen: Sant'Egidio

EIGEN: denksportvereniging Apeldoorn Noord


16 060216 2

 

Klik hier voor meer foto's van de Beursvloer.

 

flyer

flyer2

Gelijktijdig met de beursvloer kunt u in Orpheus ook kennis maken met 'het Gezicht van Apeldoorn'

Ze stellen zich hier voor:

Het Gezicht van Apeldoorn

Wij zijn een Apeldoorns collectief dat de stad en haar inwoners wil versterken door zo veel mogelijk van al lopende initiatieven in beeld te brengen, podium te geven en daardoor nieuwe verbindingen wil laten ontstaan. Zo leren we met en van elkaar en laten we Apeldoorn bruisen.

We nodigen alle soorten van initiatieven uit om zich te melden, of het nou gaat om muziek, tuinen, mantelzorg, kookclubs etc, alles is welkom. Zie ook op Facebook: hetgezichtvanapeldoorn

Initiatiefnemers van 'Het Gezicht van Apeldoorn' zijn vanaf 16 uur aanwezig in de foyer van Orpheus en ze blijven tot 19 uur. Van harte welkom om met hen én elkaar in gesprek te gaan.

 Logo RGB Webonly

 

Het is woensdag 18 november 2015 18.30 uur. Er is volop levendigheid in de burgerzaal van het gemeentehuis in Apeldoorn. Het is ondertussen ook heerlijk warm geworden. Door de luidsprekers die in de burgerzaal staan, horen de aanwezigen dat er meer dan 100 prachtige matches tot stand zijn gekomen. Ik voel me trots dat ik hier een steentje aan bij heb gedragen. Het is een mooie avond! Waar ik ben? Op de Beursvloer Apeldoorn!

NLmatcht

De Beursvloer Apeldoorn maakt onderdeel uit van de landelijke campagne NLmatcht. Zo’n tachtig organisaties die zich bezig houden met maatschappelijk betrokken ondernemen organiseren in de periode van 10 oktober tot 24 november een matchevenement. In die periode worden dus in Nederland heel veel matches gemaakt met een enorme maatschappelijke waarde. NLmatcht looft een landelijke Award uit voor De Mooiste Match. Ook Beursvloer Apeldoorn stuurt een match in om mee te dingen naar deze award. Meer informatie over NLmatcht, de award en andere deelnemende organisaties staat op www.nlmatcht.nl

thumb Logo NLmatcht vierkant FB 2

Wie al vaak op de maatschappelijke beursvloer in Apeldoorn is geweest, zal zich de diverse locaties herinneren waar deze beursvloer werd gehouden.

De eerste 6 jaar was dat in theater Orpheus, daarna twee jaar in Apenheul, de staart en de laatste 3 jaar in het Gemeentehuis. We vinden het geweldig u te kunnen melden dat de beursvloer 055 dit jaar weer gastvrij onthaald zal worden in theater Orpheus! Orpheus draagt op deze manier bij aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

theater orpheus

Steven Jansen is het eerste bedrijf dat zich meldt met een super aanbieding voor de Beursvloer 2016. Kijk: dat vinden wij nu super!

banner steven jansen

Heeft u ook een uniek aanbod wat prima als superaanbieding tijdens de 12e editie van de Beursvloer ingezet kan worden? Neemt u dan contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u!

Beursvloer 2016 vindt plaats op 16 november. Reserveer nu alvast deze datum in uw agenda. De gongslag voor aanvang van de beurs: 17 uur. Wilt u zich al aanmelden? Dat kan! U meldt zich hier aan wanneer uw bedrijf iets te bieden heeft. Wilt u namens een maatschappelijke organisatie aanwezig zijn? Meld u zich dan hier aan

Tot 16 november!

Bedrijven en organisaties kunnen opnieuw veel betekenen voor elkaar

Op 18 november 2015 vormde het Apeldoornse stadhuis het decor voor de elfde editie van de Beursvloer Apeldoorn. Lokale bedrijven die iets voor de samenleving willen betekenen en lokale maatschappelijke organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken, sloten hun deals tijdens dit jaarlijks terugkerende event. Een prachtig resultaat van 103 deals. Bovendien zijn vijf organisaties blij gemaakt met een extra bijzonder aanbod, een superaanbieding.

In november 2015 was de elfde Beursvloer in Apeldoorn. Karin van Dillen vertelt voor RTV Apeldoorn wat de Beursvloer precies inhoudt.

Heeft u nog vragen na het zien van deze film? Neemt u gerust contact met ons op!