Zodra de 3 superaanbiedingen bekend zijn gemaakt, is er de gelegenheid om je in te schrijven.

U mag zich dan inschrijven voor 2 superaanbiedingen. Uw motivatie zal gelezen worden door de aanbieder(s). Vervolgens kiest elk bedrijf 3 kanshebbers. De kanshebbers krijgen de gelegenheid om hun motivatie mondeling toe te lichten. De winnaars van de superaanbiedingen worden tijdens de Beursvloer bekend gemaakt.


50 T-shirts met tekst of logo

Wat is onze SUPERAANBIEDING : 

50 T-shirts van hoge kwaliteit te bedrukken met de gewenste tekst of het logo van jullie vereniging of stichting. In overleg de kleuren en de maten van de shirts te bepalen .

Laat zien wie je bent !

 

Promohouse is een bedrijf dat het anders doet op gebied van relatiegeschenken, bedrijfs- en promokleding, give aways en themapakketten. Onze toegevoegde waarde ligt in het adviseren en creatief meedenken, om samen tot een leuk, mooi en verrassend concept te komen. Wij zijn betrokken, snel en flexibel en helpen je graag persoonlijk.

 

Website : https://promohouse.nl/

20 uur schilderwerk door Steven Jansen

Steven Jansen biedt u 20 uur schilderwerk aan met een professionele Schilder incl verf.

U kunt bij Steven Jansen terecht voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden als schilderwerk voor binnen maar ook voor buiten. Voor deze werkzaamheden hebben zij eigen vakmensen in huis die u zullen adviseren en helpen.

Steven Jansen staat midden in de samenleving. Maatschappelijk ondernemen vormt de basis voor hun ondernemerschap. Zij kijken daarom ook uit naar de 3 verenigingen of stichtingen die op de Beursvloer zich weer gaan presenteren met een elevator pitch.

 

Website : https://www.stevenjansen.nl/