Een superaanbieding is een aanbod van een bedrijf om een stichting of vereniging te helpen. Deze 3 aanbiedingen zijn van een GROTE financiële waarde. Stichtingen en Verenigingen MOETEN zich hier van te voren aanmelden om mee te kunnen dingen voor deze superaanbiedingen. Elk bedrijf dat een superaanbieding doet, bepaalt welke 3 organisatie op de avond van de Beursvloer 10 minuten moeten pitchen. De ‘winnaar’ van elk superaanbieding wordt door de speaker aan het einde van de Beursvloer bekend gemaakt.

Inschrijven voor deze superaanbiedingen


Superaanbiedingen:


50 T-shirts met tekst of logo

PromoHouse

Wat is onze SUPERAANBIEDING : 

50 T-shirts van hoge kwaliteit te bedrukken met de gewenste tekst of het logo van jullie vereniging of stichting. In overleg de kleuren en de maten van de shirts te bepalen .

Laat zien wie je bent !

 

Promohouse is een bedrijf dat het anders doet op gebied van relatiegeschenken, bedrijfs- en promokleding, give aways en themapakketten. Onze toegevoegde waarde ligt in het adviseren en creatief meedenken, om samen tot een leuk, mooi en verrassend concept te komen. Wij zijn betrokken, snel en flexibel en helpen je graag persoonlijk.

 

Website : https://promohouse.nl/


20 uur schilderwerk door Steven Jansen

Steven Jansen

Steven Jansen biedt u 20 uur schilderwerk aan met een professionele Schilder incl verf.

U kunt bij Steven Jansen terecht voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden als schilderwerk voor binnen maar ook voor buiten. Voor deze werkzaamheden hebben zij eigen vakmensen in huis die u zullen adviseren en helpen.

Steven Jansen staat midden in de samenleving. Maatschappelijk ondernemen vormt de basis voor hun ondernemerschap. Zij kijken daarom ook uit naar de 3 verenigingen of stichtingen die op de Beursvloer zich weer gaan presenteren met een elevator pitch.

 

Website : https://www.stevenjansen.nl/