Aanbod bedrijven

XLLease -

MVO en verduurzaming op gebied van mobiliteit.

Accres -

Sportaccommodaties | Wijkcentra | Kinderboerderijen | Zwembaden | stadspark Berg & Bos | Sportstimulering.

Pakland -

Hulp / advies bij re-integraties, materialen & handjes.

Ottow ontwerp & illustratie -

Vormgeving / Illustratie t.b.v. PR en media

De Stut Helpt -

DE STUT is een intercultureel maatschappelijk werk organisatie die gespecialiseerd is in begeleiding en coaching voor mensen met Psychosociaal /gedraag -en psychologische hulpbehoefte en richt zich op de diversiteit in de Nederlandse samenleving. Wij bieden voornamelijk ondersteuning, en ambulante maatschappelijk werk -en dienstverlening aan vluchtelingen, migranten en nieuwkomers in verschillende leeftijdscategorieën. DE STUT biedt educatieve begeleiding en ondersteuning, waar nodig aan voor volwassenen, gezinssysteem, jeugd en ouderen. Onze begeleiding is gericht op vergroten, behoud, bevorderen en herstel van vaardigheden en versterken van zelfredzaamheid, participatie en (re)integratie van de hulpvragers. Waarbij de cliënt één-op-één wordt ondersteund door een begeleider Multiculturele begeleiders van DE STUT zijn professionele deskundigen die verschillende talen spreken zoals: Turks, Farsi, Dari, Koerdisch, Somalisch, Arabisch (Syrisch en Irakees) en Eritrees. Wij bieden begeleiding, coaching en ondersteuning dichtbij de, namelijk bij cliënt thuis.

Stedendriehoek -

Het plaatsen van mooi artikel over een te houden evenement of bijzondere gebeurtenis in de Stedendriehoek die een bereik heeft van 152.830 huishoudens.

Sesam Academie -

SESAM adviseurs zijn experts op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken: - het maken van beleidsplan - het opzetten van vrijwilligersbeleid - het ontwikkelen van projectplannen - het voeren van onderhandelingen - het begeleiden van fusieproces - het werven van fondsen - het beter / efficiënter vergaderen - procesbegeleiding van burgerinitiatieven - interimbestuur.

Golf & Businessclub De Scherpenbergh -

Wij zijn veelzijdig op het gebied van de golfsport en horeca.

Kuiphuis Kraanverhuur -

Hulp bij het verplaatsen van grote zware objecten doormiddel van grote kranen.

Altios -

In overleg waar behoefte aan is.

Cor Rijken Verpakkingen B.V. -

Wij bieden werkplek en verpakkingsmaterialen aan. 

Safely Group -

In overleg waar behoefte aan is.

Superwerkgever.nl -

Coaching en/of training van teams op beter samenwerken en/of communiceren.

Reusken & partners -

We kunnen kennis over vastgoed en bedrijfsvoering aanbieden.

Heiwegen Consultancy -

Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en anderen helpen. Dit kan dmv klussen of door sociale activiteiten in een verzorgingstehuis, etc.