Vraag organisaties

Scoutinggroep Stadhouder Willem III / Lady Baden-Powell -

Hulp bij schilder-/onderhoudswerk. Activiteiten voor jeugdleden (leeftijdsgroepen 4-7, 7-11, 11-14, 14-18). Workshops voor kaderleden. Busjes voor vervoer van en naar zomerkamplocatie.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?
Locatie voor teambuilding Alternatieve vergaderlocatie Gebruik partymateriaal

De Klup -

We zoeken manieren om de Klup Apeldoorn actief in de picture te zetten. Het uitbreiden van ons netwerk, meer naamsbekendheid.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?


Optredens van onze deelnemers, gebruik ruimte, diverse mogelijkheden in overleg.

Stichting Mobuur -

Wij zoeken vrijwilligers: zowel chauffeurs als telefonist/planners.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?

Wij kunnen anderen ondersteunen met inbreng van onze kennis hoe je een nieuwe vrijwilligersorganisatie op zou kunnen starten.

Licht op Herinnering -

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers i.v.m. het jaarlijks organiseren van verschillende items tijdens Licht op Herinnering, Handjes en creativiteit, hulp met beheer van onze website.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?


We zullen ons netwerk inzetten om dankbaarheid te tonen. Daarbij wordt man en paard genoemd waar het gaat om de betreffende leverancier. (we willen van LoH geen commercieel platform maken).

Yoin -

Meer contact om activiteiten mee te doen.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?


Nederlandse organisatie die ons willen helpen de taal te verbeteren door contact te maken, dat kan door rondleiding, sporten, koken, plezier maken enz.

Vrienden van Atlant -

We zoeken mensen met old timers en of met een motor met zijspan die een tochtje willen maken met bewoners.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?


Wij kunnen een diner verzorgen na afloop van de tourtocht. We hebben in de avonduren vergaderruimte beschikbaar. Exclusief koffie/thee.

Apeldoorn Financieel Fit -

Verbeterslag in social media en marketing leuke/verrassende locatie voor werksessies/bijeenkomsten


Wat kan uw tegenprestatie zijn?
Advies over financieel fitte werknemers en ZZP-ers

Stichting Kimana -

Ik wil graag mijn netwerk verbreden en kijken hoe ik me beter kan profileren met mijn stichting. Hulp bij meer naamsbekendheid creëren.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?

Graag in overleg iets leuks verzinnen.

Humanitas -

75 jaar Humanitas vieren doen we op 5 mei door een maaltijd en op 29 oktober middels een congres. Daarbij kunnen we het volgende gebruiken: Drukker/Iets lekkers/ aankleding/goodie bag om mee te kunnen geven/locatie/helpende handjes om maaltijd te maken.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?


We kunnen een workshop aanbieden in overleg.

Damclub Apeldoorn -

Wij zoeken een platform voor het onder de aandacht brengen van de club activiteiten en ondersteuning voor aanschaffen dam en lesmateriaal. Hiervoor geven we een workshops over dammen, waarbij het nut van denken, hersens gebruiken, een centraal thema is.

Zorggroep Apeldoorn -

We zoeken hulp met / bij het klussen voor onze omgevingszorg, eventueel uitstapjes voor / met onze cliënten. Hiervoor maken we reclame voor het bedrijf op ons interne platform. Daarnaast geven we een workshop over hoe om te gaan met dementie in onze samenleving en over het wonen op onze locatie voor kleinschalig wonen.

Groei & Bloei Apeldoorn -

Welke hulp zoekt u?


Pr, audiovisuele hulpmiddelen, adverteerders, hulp bij sociale projecten op tuingebied.


Wat kan uw tegenprestatie zijn?


Verse groente, fruit en bloemen, tuinadvies, workshops op groengebied, bloemschikles.

stichting Real-X, indoor fun-/skatepark -

We zoeken hulp voor o.a. schilderwerk, vrijwilligerswerk, fondsenwerving, promotie en commerciële input. Hiervoor bieden we tegenprestatie aan in de vorm van een workshop skateboarden, kinderfeestje(s) of gratis gebruik ruimte / bar / podium / oefenruimte / gameroom, etc. voor event, presentatie of vergadering.

Stichting Sant'Egidio -

Wij zoeken hulp bij kerstpakketten voor zwerfjongeren, maaltijden voor restaurant voor dak- en thuislozen, Info en hulp om pand van de Kledingbank te verduurzamen, hulp bij de inrichting tuin bij de Kledingbank en bij organiseren modeshow bij de Kledingbank.

Als tegenprestatie kunnen we een lezing geven of appeltaarten.

Life Goals Apeldoorn -

Wij zitten in de startfase van ons initiatief. Wij kunnen waarschijnlijk op veel gebieden ondersteuning gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld communicatie. Wij hebben een breed netwerk en werken samen met onze coalitiepartners. Samen met de andere partij weten we vast een creatieve tegenprestatie te bedenken.