Inschrijven superaanbiedingen Beursvloer

Een superaanbieding is een extra speciale aanbieding van een bedrijf om een maatschappelijke organisatie te helpen. Deze aanbieding is uniek! Er zijn drie superaanbiedingen. U mag zich inschrijven voor twee aanbiedingen. Uw motivatie zal gelezen worden door de aanbieder(s). Vervolgens kiest de aanbieder drie kanshebbers. De kanshebbers krijgen de gelegenheid om voor aanvang van de Beursvloer hun motivatie mondeling toe te lichten. De winnaars van de superaanbiedingen worden tijdens de Beursvloer bekend gemaakt.


Promovideo namens Mans Filmt!

Speciaal voor jouw maatschappelijke organisatie maak ik een promotievideo om het door jou gestelde doel te realiseren. Dat kan het promoten van je organisatie zijn op je website of sociale media, maar ook het werven van vrijwilligers of leden, laten zien wat je echt doet of bereikt, of een uniek (video)kijkje in jouw organisatie! Ik ben benieuwd naar jouw creatieve ideeën. Als jou idee mij het meest aanspreekt dan gaan we daar samen mee aan de slag. Het resultaat is een promotievideo waar ook jij blij van zal worden. Mijn investering is maximaal 20 uur en wat ik daarvoor terug wil hebben is plezier en voldoening om jouw organisatie zo mooi mogelijk op video vast te leggen. En ik ben ook dol op appeltaart ;-)

 

Website : https://mansfilmt.nu/

20 uur schilderwerk door Steven Jansen

Steven Jansen biedt u 20 uur schilderwerk aan met een professionele Schilder incl verf.

U kunt bij Steven Jansen terecht voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden als schilderwerk voor binnen maar ook voor buiten. Voor deze werkzaamheden hebben zij eigen vakmensen in huis die u zullen adviseren en helpen.

Steven Jansen staat midden in de samenleving. Maatschappelijk ondernemen vormt de basis voor hun ondernemerschap. Zij kijken daarom ook uit naar de 3 verenigingen of stichtingen die op de Beursvloer zich weer gaan presenteren met een elevator pitch.

 

Website : https://www.stevenjansen.nl/