Een superaanbieding is een aanbod van een bedrijf om een stichting of vereniging te helpen. Deze aanbieding is van een GROTE financiële waarde. Stichtingen en Verenigingen MOETEN zich hiervoor van te voren voor aanmelden om mee te kunnen dingen voor deze superaanbiedingen. Het bedrijf wat de aanbieding doet, bepaalt welke 3 organisatie op de avond van de Beursvloer 10 minuten mogen pitchen. De ‘winnaar’ van de superaanbieding wordt door de speaker aan het einde van de Beursvloer bekend gemaakt. Er kan maar 1 winnaar zijn per aanbieding.

Inschrijven voor deze superaanbiedingen


Superaanbiedingen:


Promovideo namens Mans Filmt!

Mans Filmt

Speciaal voor jouw maatschappelijke organisatie maak ik een promotievideo om het door jou gestelde doel te realiseren. Dat kan het promoten van je organisatie zijn op je website of sociale media, maar ook het werven van vrijwilligers of leden, laten zien wat je echt doet of bereikt, of een uniek (video)kijkje in jouw organisatie! Ik ben benieuwd naar jouw creatieve ideeën. Als jou idee mij het meest aanspreekt dan gaan we daar samen mee aan de slag. Het resultaat is een promotievideo waar ook jij blij van zal worden. Mijn investering is maximaal 20 uur en wat ik daarvoor terug wil hebben is plezier en voldoening om jouw organisatie zo mooi mogelijk op video vast te leggen. En ik ben ook dol op appeltaart ;-)

 

Website : https://mansfilmt.nu/


20 uur schilderwerk door Steven Jansen

Steven Jansen

Steven Jansen biedt u 20 uur schilderwerk aan met een professionele Schilder incl verf.

U kunt bij Steven Jansen terecht voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden als schilderwerk voor binnen maar ook voor buiten. Voor deze werkzaamheden hebben zij eigen vakmensen in huis die u zullen adviseren en helpen.

Steven Jansen staat midden in de samenleving. Maatschappelijk ondernemen vormt de basis voor hun ondernemerschap. Zij kijken daarom ook uit naar de 3 verenigingen of stichtingen die op de Beursvloer zich weer gaan presenteren met een elevator pitch.

 

Website : https://www.stevenjansen.nl/