Aanbod bedrijven

Roukema Support+Informatie -

Het bieden van ingangen in een groot netwerk van interkerkelijke organisaties.

Alette Smeenk coaching consultancy -

Bij Alette Smeenk coaching consultancy kun je terecht voor begeleiding bij vragen in je loopbaan, persoonlijke effectiviteit in je werk en organisatieverandering. Ik ben een ervaren professional met een voorliefde voor het begeleiden van mensen en organisaties in hun ontwikkeling.

De Woonmensen -

Mogelijkheden om tijdelijk spullen op te slaan of voor een vergadering gebruik maken van onze ruimtes. Alles in overleg.

Staat van Dienst -

Advies op gebied van re-integratie (spoor 2 begeleiding), outplacement en duurzame inzetbaarheid van werknemers.

GH Advies B.V. -

Ik bied begeleiding aan bij het voeren van de administratie op een praktische en eenvoudige wijze zodat inzicht kan worden verkregen en verantwoording kan worden afgelegd.

Mediabureau Koos -

Social Media Training aan maatschappelijke organisaties voor meer bekendheid, informeren van de doelgroepen, leden/vrijwilligers of sponsoren werven.

Voor Apeldoorn -

Begeleiding van maatschappelijke initiatieven binnen de gemeente Apeldoorn, bij het voeren van een campagne om mensen te mobiliseren.

Jacksart -

Onder begeleiding van kunstenaar Jack Liemburg aan de slag met verf en kwasten, verschillende verftechnieken leren.

Logistic force -

Wij kijken graag open en creatief naar de wensen van de stichtingen. We kunnen daarin misschien aansluiten in BHV training, overige trainingen, advies of wellicht materiele bijdragen.

Kiwanis -

Wij willen graag contacten leggen met goede doelen organisaties en maatschappelijke instellingen, en ideeën opdoen om dan hulp te bieden met handjes en ideeën en organisatie van een evt evenement.

Kuiphuis Kraanverhuur -

Hulp bij het verplaatsen van grote zware objecten doormiddel van grote kranen.

DROS Schoonmaakdiensten B.V. -

Advies/training over schoonmaak, ondersteuning bij kleine schoonmaakwerkzaamheden, schoonmaakproducten

Sesam Academie -

SESAM academie is een maatschappelijk adviesbureau van ruim 80 gemotiveerde vrijwilligers. SESAM adviseurs beschikken over veel kennis en ervaring. Zij zetten hun expertise belangeloos in voor vrijwilligersorganisaties, zoals stichtingen, verenigingen, sociale ondernemingen en burgerinitiatieven