Vraag organisaties

Scouting Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell -

Hulp bij ondersteunen van gebouwonderhoud Vervoer tijdens activiteiten en kampen Cursussen voor vrijwilligers

Stichting Obstacle Parcours Mheenpark -

Wij zoeken vrijwilligers voor het organiseren van de Obstacle Run Evenement. Het gaat om een 2daags evenement in een weekend in September en de vrijdag daarvoor voor het opbouwen en de maandag daarna om af te bouwen. Tevens zoeken wij sponsoren die ons materiaal willen leveren zoals bv hout etc. .

Modelspoorclub VAMES -

Wij zoeken een nieuwe clubruimte per 1 oktober 2019.

Stichting Citypastoraat de Herberg -

Zowel hulp bij veranderingsprocessen als praktische ondersteuning

KleinGeluk -

Wij zoeken materialen en middelen voor onze activiteiten zodat we mooie geluksmomenten kunnen bieden aan onze cliƫnten.

Stichting Voedselbank Apeldoorn -

De voedselbank gaat verbouwen: er komen een wachtkamer en winkel bij. Wij zoeken 'helpende handen' voor schilderen, inrichten etc en\ naar materiaal voor de verbouwing en inventaris

Wereldwinkel Apeldoorn -

Wij komen naar de Beursvloer om onze contacten te verstevigen en uit te breiden.

Apeldoornse Korenfederatie -

Wij zijn op zoek kennis omtrent de mogelijkheden van onze nieuwe website.

Philadelphia -

Bij Philadelphia zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor de deelnemers van lunchroom De Eetkamer zijn we op zoek naar werkervaringsplekken, waar zij (onder begeleiding van de medewerkers van de Eetkamer) taken kunnen verrichten.

's Heeren Loo -

Handjes, promotie, allerlei

Apeldoorn Financieel Fit -

Apeldoorn Financieel Fit is een netwerk privaat publiek die zich inzet voor armoedebestrijding en preventie van schulden. Hiervoor hebben we een armoedepact gemaakt om zoveel mogelijk initiatieven, organisaties, etc te verbinden om gezamenlijk de armoede aan te pakken zodat elke inwoner van Apeldoorn mee kan doen. We willen meer zichtbaarheid voor Apeldoorn Financieel Fit.

Vriendengroep Apeldoorn -

transport om dementerende ouderen weg te brengen naar bijvoorbeeld de markt

Schuldhulpmaatje Apeldoorn -

Welke organisaties kunnen onze hulpvragers helpen bij niet-financiƫle problemen. We hebben vaak met multi-problem gevallen te maken.

Stichting Derde Hands -

Derde Hands is op zoek naar huisvesting en Hiyam is een aanvrager bij Derde Hands. Derde Hands helpt in de breedste zin van het woord en binnen haar mogelijkheden, waardoor Hiyam Thomas op ons pad kwam. Zij is van Noord-Irakese oorsprong (woonachtig in Apeldoorn en medeoprichtster van Lara). Zij ontvangt hulpgoederen van Derde Hands en wij willen haar ondersteunen bij het zoeken naar 2 bestuursleden voor haar Lara organisatie. Derde Hands zelf is wederom op zoek naar andere huisvesting, met spoed gezocht.

Platform Ertoe doen (de Kap) -

PR mogelijkheden voor het platform Ertoe doen. Netwerk uitbreiden.