Inschrijven Superaanbiedingen Beursvloer

Een superaanbieding is een extra speciale aanbieding van een bedrijf om een maatschappelijke organisatie te helpen. Deze aanbieding is uniek! Er zijn drie superaanbiedingen. U mag zich inschrijven voor twee aanbiedingen. Uw motivatie zal gelezen worden door de aanbieder(s). Vervolgens kiest de aanbieder drie kanshebbers. De kanshebbers krijgen de gelegenheid om voor aanvang van de Beursvloer hun motivatie mondeling toe te lichten. De winnaars van de superaanbiedingen worden tijdens de Beursvloer bekend gemaakt.

30 uur schilderwerk door Steven Jansen

Wanneer u zich op deze superaanbieding inschrijft komen de vakmensen van Schildersbedrijf Steven Jansen BV u bijstaan in uw schilderklus. Vrijwilligerswerk werd zelden zo professioneel uitgevoerd! Of het nu gaat om een enkele kamer of een make-over, of ze nu de kwast of de roller gebruiken... Het wordt in een woord prachtig. Dit schilderwerk is inclusief verf en materialen.

Een jaar lang gratis bellen met de Hosted Telefonie oplossing van Altios Cloud Experts

Maar wat is Hosted telefonie nou precies? Iedereen kent natuurlijk het traditionele bellen door middel van vaste telefonie. Tegenwoordig is het voor veel bedrijven handig om te bellen via ‘voice over IP’, ook wel VoIP genoemd. Dit houdt in dat er gebeld wordt via een datanetwerk zoals internet. Geen investeringen meer in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Je profiteert van een toekomstbestendige telecomoplossing die flexibel met jouw organisatie meegroeit. Als ICT Telecom bedrijf willen wij ook graag ons steentje bijdragen en een superaanbieding beschikbaar stellen. Wij geven 10 VoIP telefoontoestellen inclusief installatie op locatie weg én een jaarabonnement voor onbeperkt bellen binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers!

Het maken van een filmpje voor Social media door Ster Video Productions

Een filmpje waarmee jij je Stichting of Vereniging kan promoten. Zodat je een duidelijk beeld kan laten zien over je stichting of vereniging en evt activiteiten. Natuurlijk in overleg met de filmer.