7 november 2022 | 19:00 uur
Theater Orpheus

Waarom meedoen als bedrijf?

Uw bedrijf is betrokken bij de Apeldoornse samenleving en wil daar graag (nog meer) uitdrukking aan geven. De Apeldoornse Beursvloer kan u hierbij ondersteunen. Het doel is namelijk om de maatschappelijke waarde van de bedrijven in deze regio te vergroten. Uw aanbod kan bestaan uit inzet, goederen, kennis of middelen.

Voor maatschappelijke organisaties

Bent u op zoek naar bestuurlijke ervaring? Zoekt u ‘handen’ of middelen om een klus uit te voeren? De Beursvloer is de plek om uw vragen te stellen.

Geen contract, maar wel contact. Handelen met gesloten beurs. U komt iets halen maar levert ook een tegenprestatie. Dat is waar het om draait bij de beursvloer.

Recent nieuws

Stichting Present Apeldoorn

Stichting Present: makelaar in sociale betrokkenheid. Mensen zijn best bereid zich in te zetten voor een ander en voor de samenleving. De kloof tussen die bereidwilligheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug. Present is die schakel om samen met vrijwilligers die brug te bouwen. Vanuit deze rol is Present ook de organisator van de Beursvloer Apeldoorn.

Website Stichting Present Apeldoorn